Vlasniku ovom kuće se svi smiju zbog njegove fasade – postao je sada predmet ismijavanja, dopada li se vama?

Čovjek je odlučio da radi fasadu na sovjoj kući, nije bilo kakva fasada, ovo što smo mi vidjeli nas je šokiralo, nismo mogli da vjerujemo u ovo što vidimo kada se pravi kuća, da li ti ljudi razmišjaju, nekada nama nije jasno, ovdje smo vam donijeli jednu zaista zanimljivu fotografiju koja je postala pravi hit.

Obično kada se neki lokalac pita gdje trebate doći, on će vam reći tako što će se orijentisati uz pomoć ove kuće, samo će vam reći dođete do Luj Viton kuće i bla bla bla. Mi smo se svašta nagledali, ali nas je ovo iznenadilo definitivno.

Jedan komšija u svojoj rodnoj grudi, u Bijeljini je krenuo da renovira kuću i tom prilikom je želio sve iznenaditi. Možemo slobodno da kažemo da je to i učinio. Ostali smo šokirani kada smo vidjeli na šta ova kuća liči. Nije mu bio problem staviti zaštitni znak jedne svjetske dizajnerske marke, svoje bijele zidove kuće je ukrasio tim znakovima.

E sada mi imamo jedno pitanje za vas, pogledali ste ovu fotografiju, budite iskreni sada s nama, da li imate nešto da kažete na ovo, da li ste vi ostali iznenađeni ili ne? Da li biste vi nekada nešto slično uradili ili biste jednostavno pomislili kako ovo nije u redu? Pišite nam komentare

loading...