Stavite 3 kovanice u namirnicu koju svi imaju u kući i sljedeće godine bit ćete puni novca

Postoje neki trikovi koji će vam pomoći da imate što više novca u kući. Evo o čemu je riječ: Naravno, to ne znači da će vam novac doći samo onako, a da vi ništa ne morate raditi. I vi ga trebate zaraditi. Ipak, vaš dom može uticati na to koliko dobrih stvari ćete privući.

Npr. nije uredu da skupljate smeće i da živite u neredu. Tada nećete imati napretka. Trebate izbaciti nepotrebne stvari kako biste u svoj život pustili nove, potrebne.

Isto tako ne treba da pretrpavate južnu ili sjevernu stranu sobe nekim stvarima. To može dovesti do lošeg uticaja. Pa i vi sami se osjećate bolje kada ste u urednom prostoru, zar ne?

Trebate paziti i na novac. Ne trebate ga bacati svugdje, već trebate znati gdje ga držite. Ovdje ćemo vam pokazati još jedan trik kako bi vam više novca stiglo u dom.

Potrebno je da uzmete tri novčića i stavite u posudu sa soli. Prema nekim vjerovanjima, dobro je držati novac tako jer će pomoći da privučete više novca u svoj dom.

Šta kažete na ovaj trik? Nije komplikovan, zar ne? Bake su znale govoriti koliko zrna soli, toliko para. Slažete li se s time ili ne?

Tagskovanice metoda novac pare

loading...