Sa lažnog profila sam uhodio djevojku na Fejsbuku: Posumnjao sam da vara kada me izbrisala iz prijatelja, a jedna fotka mi je sve rekla

DJEVOJKA JE SVOG DEČKA IZBRISALA IZ PRIJATELJA NA FEJSBUKU, A U NJEMU SE TADA RODIO CRV SUMNJE. KREIRAO JE LAŽNI PROFIL DA BI MOGAO VIDJETI ŠTA SE ZBIVA, A ONO ŠTO JE POTOM SAZNAO MU JE DOŠAO KAO HLADAN TUŠ, ONDA JE POMOĆ ZATRAŽIO OD SAVJETNICE.

Lažan profil koji je kreirao na Fejsbuku mu je pomogao da otkrije kako njegova djevojka ima nešto s drugim tipom. Ima 22 godine, a ona 23 godine, a prije nekoliko mjeseci je otišla na vikend s prijateljicama i tada je prekinula prijateljstvo sa mnom nedugo nakon što je stigla u hotel.

Nazvao sam je odmah, a negirala je da je to napravila, a jutro poslije me opet prihvatila na Fejsbuku, ali je i drugog tipa dodala. Kasnije sam vidio da ju je on označio na fotografiji gdje su njih dvoje zagrljeni.

Kada se vratila, odmah sam je upitao u čemu je problem, šta se događa, a ona je rekla da nije ništa bilo i pozvala me da se kod nje uselim. Ja sam odbio, bio sam previše ljut, a nakon nekog vremena sam se izvinio, ali se ona predomislila. Rekla je da je ne zovem više i došao sam na ludu ideju. Otvorio sam lažan profil na Fejsbuku pod imenom njenog bratića, znao sam da nije u redu, ali sam morao istinu saznati. Bilo mi je jasno da ima nešto s tim tipom, volim je i dalje, želim da budemo prijatelji ako ne možemo biti zajedno.

Deidre, čuvena savjetnica je odgovorila:

– bilo bi najbolje da se povučeš, ona je s nekim drugim, ako želiš da joj budeš prijatlej, samo ćeš patiti, nećeš moći da kreneš dalje, reci zbogom, nastavi sa životom, pronaći ćeš pravu osobu za sebe.

loading...