Popularna voditeljka koja je snimila i dva kućna erotska videa je mogla da izgubi život jer je koristila ove tablete za mršavljenje – njen život je visio o koncu

pak, kako su godine išle, tako je i ona sebe dovela do opuštanja. Nakupila je kilograme kojih se željela odmah riješiti. Nije ni slutila da će za posljedice imati zdrastvene tegobe kada je odlučila da kupi tablete za mršavljenje.

SUZANA MANČIĆ JE SIGURNO JEDNA OD NAJPOZNATIJIH LIČNOSTI, KAO ŠTO SVI ZNATE, BILA JE NEKADA LOTO DJEVOJKA, DANAS USPJEŠNO VODI SVOJU EMISIJU. Bila je neko ko je uvijek vodio računa o svom izgledu, definitivno da možemo reći da je jedna i od najzgodnijih žena na balkanu.

Svako teži ka savršenom izgledu, a upravo takvom nečemu teži i ona. Tablete koje je kupila je našla na internetu, poručila ih je i one su joj brzo došle. Suzana Mančić je tako odlučila da ih pije i prilagodila je ishranu ka tome. Ipak, jednog dana je uzela više tableta nego što je trebala, više od preporučene doze i ona je poslije toga odmah morala biti prebačena u bolnicu.

Tablete koje je ona koristila su u sebi imale amfetamin, a to je supstanca koju ne smijete koristiti u velikim količinama. To je odmah značilo da će imati probleme i morala je da ide u bolnicu jer se osjećala veoma loše.

Tablete koje je ona koristila su jako skupe, to su tablete u kojiam se nalazi ta supstanca, a kutija treba da traje mjesec dana. Jedna kutija košta otprilike oko 300 eura, što nije nimalo jeftino.

Tablete je koristila nekoliko dana, a potom su krenuli prvi problemi. Ona je jednog dana osjetila da joj pritisak i nije baš u redu. Taj dan je trebala da ima sastanak, ali je ona umjesto na sastanak otišla u bolnicu. Ljekari su joj rekli da je mogla da umre, a ona je bacila tablete i prilagodila je sebi zdravu ishranu kako ne bi imali više ikakvih problema

loading...