Ukoliko imate jednu od ovih stvari istog trena možete da se obogatite! Broj #3 dobro provjerite

azvoju online aukcija i društvenih mreža, možete prodati jednom svakodnevne artikle po visokim cijenama.

U nastavku pogledajte neke od najimpresivnijih primjera.

Vintage hrana

Gurmani i kolekcionari često plaćaju ozbiljan novac za ograničenu seriju proizvoda ili jednostavno komemorativne robe poput starih žitarica ili Szechuan umaka, interes u kojem se probudio nakon pozornosti društvenih mreža. Na fotografiji možete vidjeti energetska pića iz ograničene zbirke Michaela Jordana koju prodavatelj procjenjuje na 16.999 dolara.

Prva i rijetka izdanja knjiga

Prvo izdanje J.K. Rowlingov legendarni Harry Potter i kamen filozofa objavljeni su u 500 primjeraka i s pogreškom u pisanju imena. Danas je ovo rijetko izdanje: aukcija je od 43,500 funti.

Jedinstveni mobiteli

Ako ste jednom voljeli tehničke novosti, vjerovatno imate nekoliko nepotrebnih mobitela. Na primjer, prva generacija iPhonea ili glomazni mobiteli 80-ih i 90-ih godina stavljeni su na prodaju za nekoliko hiljada dolara. U ovom slučaju, izgled i učinkovitost telefona je cijenjen. Na primjer, 2 pakirana iPhone 2G su u prodaji za 12.999 dolara.

Stare video igre

Danas se prve zabave digitalnog doba mogu prodati za dobar novac. Naravno, moraju raditi ispravno, i bolje je ako se nikad nisu koristili. Najpopularniji su Tamagotchi (do 2.000 dolara), prijenosni Game Boy (do 6.500 dolara), i, naravno, zvijezda aukcija: Nintendo NES s patrone.

Rijetke igračke

Jeste li bili obožavatelj Legoa? Tada je vrijedno tražiti da vidite imate li nešto jedinstveno. U stvari, trebali biste potražiti i vaše interaktivne igračke Furby (do $ 1,000) i jedinstvene mekano plave elafone od kikirikija. Što se tiče Legoa, prototip Darth Vadera prodan je za gotovo 9.999 dolara. Kinder Surprise igračke nisu vrijedni predmeti za aukcije za sada, ali tko zna?

Tradicionalne artikli za naplatu

Riječ “zbirka” često je povezana s novcem, markicama ili karticama. U tom je slučaju vrijednost određene stavke određena njegovim izgledom i brojem kopija sačuvanih.

Na primjer, jedna od najvrednijih kartica je Pikachu Illustrator. Na svijetu ih ima samo 6, a cijena jednog dosegne 150.000 dolara. Što se tiče novca, postoje desetine resursa koji vam pomažu pronaći vrijednost određenog novčića.

Vrlo rijetki vinili

Ponekad je pokrivač važniji od onoga što je unutra. Na primjer, kopija Beatlesovog albuma Yesterday and Today s skandaloznim pokrovom smatra se rijetkim. Bile su prikazane u bijelim tapeciranim dječjim lutkama i komadićima sirovog mesa. Savršeni vinil s takvim pokrovom prodan je na aukciji za 125.000 dolara.

Rijetke novčići

Kovanica od 2 eura posvećena Grace Kellyu stavljena je u opticaj 2007. godine i košta između 600 i 1.000 eura. Samo je 20.000 njih napravljeno.

1 talijanski cent pušten je u Italiju prije 15 godina i košta oko 6.000 eura. Zašto? Kovanice, izdane 2002. godine, imaju isti dizajn kao i kovanice od 2 centa.

Genijalne fotografije za koje niko ne može reći jesu li namještene ili potpuno slučajne (broj #19 će vam natjerati suze na oči)

#1

#2

#3

#4

#5

6. Dupli dvojnici

#7

#8

9. Ovaj krastavac izgleda kao Majkl Džordan koji zakucava koš

10. Posjeta vazduhoplovnom institutu u Čikagu prošle nedjelje izazvala je pravo iznenađenje

#11

#12

13. Azijski Bred Pit

#14

#15

16. Patka koja ima obrazac za letenje na svojim krilima

17. Ironija – “Nije ilegalno dok te ne uhvate”

18. Ova osoba se zaustavila na benzinskoj pumpi i dočekala su ga bijela kola svuda okolo

19. Gej

 

20. Ovi muškarci su se potpuno slučajno isto obukli za posao… čudno

21. 21 džamp ulica

loading...