Psihijatar CIA-e otkrio strašnu tajnu Aleksandra Vučića: On je pokušao ovo sakriti, a sada se sve saznalo

U novom broju magazina Express, stručnjak američke CIA-e je analizirao lidera Republike Srbije, u psihoportretu navodi da Vučić nadomješta prazninu velikom ambicijom.

U posljednjem Vučićevom ludila ima sistema, iako oni koji ga znaju bolje tvrde da često mahnita bez ikakvog povoda srpski predsjednik, psihološki inače spada u tip kralja drame.

Jedan srpski novinar zna reći: Pustite ga, nervozan je jer igra ajnc, pa ići tropa, a potom je nastavio da je sam po sebi srpski predsjednik anegdota. Lupa gluposti, laže kako mu dođe, nabusit je, svadljiv i neodgojen. Brani se kad mu nitko ne prijeti, a izmišlja prijetnje kojih nema, a drži stalnu napetost jer inače nema što reći.

Zadnjim izjavima je srpski predsjednik pokušao zaljuljati tlo pod nogama Andreja Plenkovića, nikako mu ne odgovara.

 

Aleksandar Vučić (Beograd, 5. ožujka 1970.) je srpski političar, poznat kao dugogodišnji generalni tajnik Srpske radikalne stranke, zamjenik predsjednika Srpske Progresivne stranke, predsjednik Srpske Progresivne stranke, premijer Republike Srbije od 2014. do 2017. godine, kada je preuzeo dužnost predsjednika Republike.

Rođen je u Beogradu kao sin ekonomista Anđelka Vučiča i novinarke Angelina Milanov. Završio je osnovnu školu u Beogradu, Zemun Gimnaziju i Pravnom fakultetu, nakon čega je neko vrijeme učio engleski u Brightonu, Engleska. Godine 1992., za vrijeme rata u BiH, bio je zaposlen kao novinar Kanal S, TV postaje sa sjedištem u Paleu, koju je osnovala samoobjavljena Republika Srpska.

Inače, 2017.godine je izabran za predsjednika Srbije i još uvijek je na vlasti. Šta vi mislite o njemu kao čovjeku dragi naši, da li je on po vama pravi lider ili ne?

loading...