Popularni glumac Momčilo Otašević se oženio sa 9 godina starijom suprugom – a ovako izgleda njegova bombastična supruga

Inače, Momčilo je jedan od najtalentovanijih glumaca, oženio se sa 9 godina starijom kolegicom, prelijepom i popularnom glumicom iz Hrvatske, Jelenom Perčin. Tajnu vezu su imali na početku, nisu htjeli da se javno eksponiraju ni jedno ni drugo, odnosno, nisu željeli da dižu prašinu, javno su ozvaničili nedavno da su se nakon dvoipogodišnje veze konačno odlučili izgovoriti sudbonosno DA.

 

U konobi, rustičnoj, koja se zove Pirun i Ožica je održano svadbeno veselje, to se desilo u Boki Kotorskoj tačnije, a samo oni najbliži su prisustvovali ovom slavlju, porodica i najbolji krug prijatelja. A njihove fotke su se odmah objavile na društvenim mrežama, može se vidjeti kako je mladoženja jako vedar, nasmijan, ali isto tako i mlada, a ukoliko je suditi po stomaku koji se nadzire, čini se kako je mlada u poodmakloj trudnoći.

Veliku pažnju je privuklo to što Jelena nije na svadbi nosila tradicionalnu bijelu vjenčanicu, nego je imala haljinu koja je bila izrazito lijepa i koja je napravljena od starog zlata, a hrvatski modni brend Nebo je napravio. Mlada je pokušavala i trudnički stomak bezuspješno sakriti.

Mladoženja je na drugoj strani imao odijelo, ali nije imao kravatu. Pohvalila je glumica svog partnera da je on zaslužan za ovakvu organizaciju koju su imali, potrudio se da ništa ne fali i da sve bude savršeno.

undefined

UDALA SE NAŠA JELE ❤❤

A POST SHARED BY KATARINA BETE (@KATARINABETE) ON 

loading...