Pogodite koju pjesmu je Kija zapjevala na svom nastupu na isti dan kada se i razvela: Da li iza te pjesme stoji skrivena poruka?

Sigurno nigdje u svijetu se nije desilo barem kada je riječ o rijaliti programima da se završio a da se dva tri mjeseca nakon toga priča o njemu, da se o učesnicima tog rijalitija svakodnevno pojavljuju tekstovi sa ekskluzivnim naslovima, ili da se prave prilozi na televiziji koji ruše rekorde gledanosti.

 

Jedna od najfamoznijih preljuba u historiji rijalitija je ona kada je u Zadruzi Slobodan Radanović prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani, a afera se završila tako da je Sloba ostao i bez žene, kao i bez ljubavnice, a kada je riječ o braku, stavljena je tačka na I i na tu stvar, sada su zvanično Kija i Sloba slobodni, ne vode se više kao bračni par.

Mnogi su mislili da još ima nade za njihov brak, ali se sve završilo kako se najavljivalo mjesecima već, u osnovnom sudu u Zrenjaninu su i Kija i Sloba potpisali razvod.

Istog dana kada se razvela, Kija je imala i nastgup, odmah je otputovala u Crnu Goru, u Budvu, gdje je imala nastup sa Ministarkama.

Iako je poslije izaska iz suda rekla da joj je teško zbog svega, kao i da nije mala stvar razvod, to je nije spriječilo da kao razvedena žena nastupa u jednom budvanskom klubu.

Sve je iznenadilo kada je Kija zapjevala pjesmu od Dine Merline, Kada čovjek voli ženu, mnogi su se zapitali da li u toj pjesmi postoji neka skrivena poruka, da li je posvetila tu pjesmu nekome ili samo poklonila publici, šta vi mislite o ovome?

loading...