Noge sijevnule: Dugo vremena se borila sa kilogramima Ana Nikolić, a sada je dubok šlic na haljini pokazao sve

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta o kojima smo pisali sve ovo vrijeme da su se razveli pokazali su da su to samo gluposti i da žive sretni život u svojoj ljubavi. Nedavno su proslavili prvi rođendan i krštenje svoje nasljednice Tare, a pjevačica se pojavila ispred crkve u haljini s dubokim rezom i dekolteom.

Ana je nekoliko puta rekla da je nakon porođaja bila počela sa uklanjanjem viška kilograma i da je spremna da se zdravo hrani, a da li je ona spremna na to, pogledajte i sami neke fotografije:

Nikad se nisam ni pokušala sakriti da sam postala prilično debela. Kako to može biti skriveno? Ne zanima me kad vidim komentare poput: “Hej, pogledaj koliko je masnoće dobila sada!”, Pogotovo zato što znam da mogu izgledati savršeno, ali jednostavno ne mogu da se vratim. Vjerujte da ponekad ne obraćam pažnju kad gledam u zrcalo, a tek kad vidim fotografije u novinama ili snimkama na televiziji, onda se uhvatim za glavu i pitam što sam učinila za sebe – Nikolić je iskrena.

Ana je rođena 27. rujna 1978. u Jagodini, ali je provela djetinjstvo u Paračinu. Završila je gimnaziju u Paračinu, a zatim se upisala na višu veleučilišnu školu u Beogradu, u odjelu za dizajn. Počela je svoju karijeru u dobi od 22 godine pjevajući u beogradskim splavovima.

S pjesmom “Januar” na Beoviziji 2003. osvojila je nagradu najbolji debitantski nastup, a pjesma je postala veliki hit. Ana tijekom ljeta iste godine objavila je svoj prvi studijski album Siječanj, najautoriziraniji autorov rad skladatelja Aleksandra Milića Milija i kantautorice Marina Tucaković. City records ga je objavio. Album debitira s nekoliko hitova poput  „Hoću da te gledam“, „Ptica skitnica“, „Vatra“, „Atina“, „Moj klub i dvije pjesme za pjesme: „Vatra“ i „Hoću da te gledam“ . Godine 2003. Ana je osvojila Oscara za pop pjevačicu, za hit godinu i album godine. U Beoviziji 2004. primila je nagradu za otkriće godine.

loading...