Nekada su svi muškarci uzdisali za njom, sada je sve zaprepastila svojim izgledom: Slavna glumica ne liči na sebe!

Glumica Tara Reid bila je nekad pravi holivudski slatkiš, a nije bilo tinejdžera koji nije ludio za njom. Ali posljednjih nekoliko godina šokirala je svojim izgledom.

42-godišnja zvijezda filma “Američka pita” sada privlači oči javnosti zbog sasvim drugog razloga, a njeno tijelo je potpuno neprepoznatljivo.

Iako tvrdi da nije anoreksična na svojim fotografijama, jasno se vidi da joj rebra vire i koža visi s tijela.

Tara Donna Reid (8. studenoga 1975.) je američka glumica. Počela je raditi kao glumica u djetinjstvu i pohađala je školu Manhattan School of Professional na kojem su pohađali Christina Ricci, Jerry O’Connell, Sarah Michelle Gellar i Macaulay Culkin. Kao dijete se pojavila u televizijskim reklamama i kao adolescentica u tinejdžerskoj seriji Saved by the Bell: The New Class. Njezina prva filmska uloga bila je lik zvijezde Bunny  u kultnom filmu The Big Lebowski, nakon čega slijedi nastup u hitovima kao što su okrutne namjere, Urban Legend i American Pie. Međutim, nakon toga, veliki dio njezinih nastupa bio je u niskobudžetnim i video filmovima, a u javnosti je dopirala višše zbog turbulentnog privatnog života.

Godine 2007. Reid je imala dionice u tri restorana (Bella, Geisha House i The Shore) i otvorila je restoran s brzom hranom sa sjedištem u Los Angelesu, Ketchup.

Reid je također dizajnirala odjeću s Ed Hardy dizajnerom Christian Audigierom pod nazivom “Mantra”, koja je 2009. pogodila vrhunske robne kuće.

Godine 2014. doživjela je preporod njezine karijere, istaknuvši mnoge nove preporuke i nove poslovne pothvate. Te je godine izdala svoj parfem pod nazivom “Shark by Tara”, koji je bio nadahnut njezinim hitnim filmskim franšizom Sharknado i dodatkom postavljanja nove linije kupaćih kostima.

loading...