Harisova obožavateljka napala Radu: Lete flaše na sve strane, obezbjeđenje je spašavalo

Popularnu pjevačicu Radu Manojlović gotovo je pretukla obožavateljka njezina dečka Harisa Berkovića na nastupu u Bosni.

– “Fuksa, ti si šljam, bacila si magije na njega”, uzviknula je ljutita djevojka koja je pokušala staklenom bocom udariti pjevačicu

– Prije nego što je sjela, Rada je sjedila sa svojim menadžerom i klavijaturistom u jednom separeu. Djevojčica, oko 20 godina, došla je do ograde koja je štitila radni stol. Počela je vikati: “Rado, nesrećnice, fukso, kurvice, vještice, ti si omađijala Harisa, Bog će ti naplatiti sve što si učinila s njim, zlostavljaš ga”, vikala je žena, a Rada je zadrhtala “, kaže čovjek koji je bio tu kada se sve to desilo, pa je dodao:

Uhvatila je bocu piva koja je bila na njezinom stolu, a htjela je udaritii Radu. Obezbjeđenje se borilo, ispriječilo se između njih. A jednog od njih je ova boca i okrznula. Boca je zamrznuta od strane jednog od tih tipova. Opšta makljaža je nastala, pošto su tu djevojku branili ovi koji su bili tu s njom za stolom.

 

Dok se nije pojavila na Grand Sceni, provela je svoj život u svom rodnom gradu, Četereži. Imala je vrlo težak život. Kad je imala 19 godina, majka Mirjana (1964.-2004.) umrla je od ozbiljne bolesti u dobi od 41 godine, tako da je cijeli teret plaćanja za njeno obrazovanje i obitelj palo na nju. Uz pomoć svoje sestre Maje i njezinog oca, Rada je pobijedila sve nevolje u svom životu.

Dok se nije pojavila na Grand Sceni, većinu vremena provodila je u svom kućnom selu Četereže. Kad je imala 19 godina, majka je umrla od ozbiljne bolesti. Uz pomoć sestre Maje i oca Rade, taj je gubitak uspjela prebroditi.

loading...