7 JEDNOSTAVNIH NAČINA kako da dobijete pločice na stomaku-ZA SAMO JEDAN MJESEC

Uz promjene u ishrani, osnovnim vježbama i samopouzdanju, uistinu možete postići ravni trbuščić. U nastavku su navedeni koraci koje treba uzeti u obzir.

1. Izradite svoj um:
Prvi uvjet za ovu misiju je imati čvrst um i odlučnost da uloži mnogo napora. Trebali biste biti svjesni da biste, kako biste izgubili težinu, trebali spaliti dodatnu masnoću i kalorije nakupljene u vašem tijelu. To se može postići jedino ostvarivanjem i promjenom vaših prehrambenih navika.

2. Odaberite vodič / trener:

Ako ste ozbiljni u vezi sa stanom trbuha unutar mjesec dana, dobro je imati vodič ili trenera koji vam može pomoći da postignete taj cilj. Trener bi vas mogao voditi vježbama trbušnih mišića koje su vam prikladne za gubitak težine i jačanje vaših mišića jezgre.

[Čitanje: Vježbe kako bi dobili Flat Abs]

3. Odaberite način vježbanja:
Sljedeći korak bio bi odabir režima vježbanja koji bi trebao idealno uključivati ​​oko 50 križanja. To također može biti bilo koja druga slična vježba u kojoj je pritisak na vaše trbušne mišiće, tako da izgubite mast nagomilan oko. Pobrinite se da zadržite svoje leđa ravno kao što učiniti sit-up, tako da ne kraj gore bilo koji bol ili nelagodu kasnije. Također uključuju vježbe na dnu koje vam mogu pomoći spaliti masnoću i dati snagu vašim osnovnim trbušnim mišićima.

4. Poduzmite vježbe s loptom:
Lopta vježbe pomažu održati odgovarajuću ravnotežu tijela i jačati osnovne abdominalne mišiće. Stoga je važno uključiti vježbe kuglice u svoj režim vježbanja dok pokušavate izgubiti višak flab u roku od mjesec dana. Jedna od metoda za obavljanje tih vježbi je napraviti crunches dok držite loptu na nogama, ne dopuštajući da se kreće ili pada. Drugi način vježbanja je da podići nož s noževima, a djelomično leži na loptu.

5. Uzmi zdravo dijete:
Zdrava, ali bezmasna prehrana je bitan dio dobrog programa gubitka težine. Vaša prehrana treba sadržavati posebnu hranu kao što su bademi, bogati vlaknima i magnezijem, tako da možete izgraditi svoje mišiće trbuha i ojačati ih. Drugi važan sastojak vaše prehrane trebao bi biti omega 3 masne kiseline, koje promiču zdravu metaboličku aktivnost i pomažu jednoj da ostanu dugo sitosti. Ostali izvori omega 3 masnih kiselina su losos, orasi i laneno sjeme. Osim svih tih, soja mlijeko također može biti uključena u vašu posebnu prehranu za mršavljenje jer promiče ravni trbuh.

6. Smanjite unos kalorija:
Trebali bi svakog dana čuvati vaš broj kalorija. Budite vjerni ako želite postići prave rezultate u željeno vrijeme! Dakle, samo kažite veliku ‘ne’ na sve užitke koje volite gorging na tijekom slobodnog vremena!

7. Držite se plana:
Konačno, važno je da se držite disciplinirane rutine dok slijedite svoj plan da biste dobili stan trbuhu u roku od mjesec dana. Ne bi trebalo postojati vikend koncesije, ni ‘samo za ukus’ izgovore, ili ne ‘dosadno sam jesti sve zdrave stvari’ recitations! Ako zaista želite postići zdravo ja u roku od 30 dana, jednostavno postavite svoj um na cilj i krenite!

Sada kada znate kako dobiti stan trbuhu u mjesecu, javite nam ako ćete ga pokušati. Stjecanje zdrave jastvance gubljenjem lošeg trbuha nije tako teško ako razmišljate o tome. Sve što vam treba je predanost cilju. Dakle, samo se namjestite i pomičite prema ravnoj trbuhu – ti, sada!

loading...