Kćerka joj je umrla od RAKA a ona sada upozorava ostale roditelje: Ako vaše dijete ima…

Na ovoj slici se nalaze majka (Joanne) i sestra (Alex) umrle Georgie Marrison. Petnaestogodišnja George Marrison je patila od umora i neprestano je povraćala. Bila je veoma mršava i imala je tešku anemiju.

Ipak, doktori su rekli da je to do nje, jer je željela biti mršava. Međutim, samo 2 mjeseca prije nego što će umrijeti, Georgiji je dijagnostikovan težak oblik raka želuca.

Žalosno je to da doktori nisu bili u stanju dijagnostikovati rak prije, jer su bili ubjeđeni da je došla u to stanje anemije samo jer je željela biti mršava.

Njena majka navodi:

„Moja kćerka je bila ignorisana toliko puta samo zato jer je bila tinejdžer i jer su mislili da je ona kriva. Bila je blijeda i mršava, a doktori su rekli da većina djevojaka dolazi u to stanje jer žele smršati.

Prepisali su joj lijekove, ali ni to nije pomagalo. Njeno stanje se pogoršavalo,izgubila je 15 kg i onesvijestila se jednom prilikom. Čak me pitala zašto joj niko ne vjeruje da je bnolesna.

Zbog svega navedenog, želim da upozorim roditelje da paze na djecu i da ne shvataju olako ovakve simptome, koji mogu biti pokazatelji nečeg ozbiljnog.”

loading...