8 znakova da žena vapi za seksom! (FOTO)

Postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom

Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali seksa. Međutim, postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom.
Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitima seksa, a cela poenta ovog intimnog čina je najpre uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmeh na licu i jednostavno dobar osećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da seksa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju.
Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lako možete da otkrijete da li krizira ili je seksualno zadovoljna.
Na vama je da to prepoznate, a ako je sušni period u pitanju, možda možete nešto i da učinite povodom toga.

Fizički znaci apstinencije:
1. Pospanost
Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.
2. Stariji izgled
Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovnih seksualnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena žena može da izgleda starije nego što jeste.

3. Akne
Progesteron, koji telo proizvodi tokom seksa, uklanja akne na licu.

4. Ponašanje
Ženu kojoj treba seks otkriva i njeno ponašanje. Nedostatak endorfina utiče na percepciju sveta oko nje.

5. Bol
Često uzima lekove protiv bolova. Žene koje se češće seksaju nemaju problema sa manjkom oksitocina. Tokom seksa izlučuje se hormon oksitocin, koji deluje poput morfijuma pa ublažava bolove i grčeve.

6. Imunitet
Stalno je bolešljiva. Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za oko 30 procenata.

7. Zaboravnost
Redovno zaboravlja sve i svašta. Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

8. Nezadovoljna je sa samom sobom
Verovali ili ne, nedostatak seksa utiče i na samopouzdanje.

espreso.rs

loading...