ISPOVEST: Pokucao sam na vrata a ta ista su mi sa druge strane otvorila naj se*si žena koji sam ja ikad vidio…

Radim kao konobar u jednom hotelu na skijalištu preko zimskih praznika. Tako sam jedan dan dobio
jednu narudžbu za jednu sobu da je odnesem. Uzeo sam kolica sa hranom i krenuo ka toj sobi.
Pokucao sam na vrata a ta ista su mi sa druge strane otvorila naj se*si žena koji sam ja ikad vidio.
Imala je oko četrdesetak godina, duge se*si noge, uzak struka, velike si*e koje su zbog velikog delkoltea virile pola van a bradavice su joj stršile i imala je plavu kosu i plave oči. Ušao sam kako bi poslužio hranu koju je dobila a ona je uzela vino i ponudila me da popijem sa njom. “Ne bih smio zbog posla” odgovorio sam. A ona se nasmijala i rekla kako joj nikoga nije ubila jedna čaša dobrog vina, tako da sam na kraju ipak uzeo gutljaj. ”

Sjedni.. . Opusti se ” rekla mi je, ” ne bih mogao imam posla oko restorana.. . Morao bi da krenem” rekao sam i počeo se ustajati a ona je u isto vrijeme stavila svoju dugu prelijepu nogu preko mojih, ” kuda ćeš.. . Ne ideš ti nikuda nisam još završila sa tobom”. Dok je to govorila sa jednom rukom se počela dirati po svojim velikim sisama a svoju drugu ruku je stavila si između nogu i počela da si trlja pi*ku. Zatim mi je sjela u krilo i počela me skidati a u isto vrijeme se trljati od moj ku**c koji je svakim trenutkom bio sve krući i krući.Kada mi je skinula košulju počela je da mi otkopčava šlic. Zatim ga je izvadila i stavila ga u usta i počela da sa svojim bujnim usnama klizi po njemu i dami liže vrh k***a.
Turaka ga je sve do grla, nitko mi nije tako pu*io kurac do sad a onda se i ona skinula, gurnula me da legnem i sjela mi na lice a ja sam joj sa jezikom lizao p***u a ona mi je dr*ala ku*ac. Polagano sam je počeo stavljati k***c u šu*ak, nisam stavio ni pola gla**ća kad je vrisnula i skočila, rekla da je bolje je*em u pi*ku jer je prevelik za šu*ak i da ne će moči izdržat tu veličinu, tako da sam joj ga stavio nazad u pi*ku. Uhvati sam je sa obje rukama za si*e i privukao k sebi i počeo je ljubit po vratu i milovati joj velike s**e. Zatim sam sjeo na rub kreveta a ona mi je sjela na mene a ja sam je počeo turati kao nikad do sad. Tako sam je jako je**ao da nije znala gdje se nalazi a ona se zatim spustila a pi*ka joj je bila sva užarena i crvena od moga k*rca. Stavila je ku**c između njezinih velikih sisa i počela da mi ga d**a. Tako mi je dr**la par minuta kad sam joj rekao da ću još mala da sv**im a ona ga je naglo stavila u usta sve do kraja a ja sam joj svr*io i napunio usta sa spe**om. Ona je to progutala i rekla mi je kako je još nitko nije tako dobro izdovoljio. Kad smo se obrisali i obukli još me je jedamputa dobro poljubila u usta i uhvatila me za ku**c a zatim je rekla da ću je ovako morati zadovoljavati svaki dan dok je ovdje, na što sam ja pristao. Tako da smo dolazio svaki dan da je jebem sve dok je bila u hotelu. Izgubio sam pet kila zbog nje ali se isplatilo jer sam imao j**ati naj s**ksi ženu koji sam ikad vidio u živo.

loading...