Ana (35) je rešila da je ne zapamtimo samo po tome što je polugola sipala gorivo (FOTO)

Toliko toga ima da se pokaže i otkrije, samo budite sigurni da ste spremni na to

Kako se bliži kraj leta, svaki dan je sve hladniji, ali se Ana Braga, čuvena brazilska manekenka poznata i po tome što temperature diže i na benzinskim pumpama u Malibuu, opet potrudila da vam uvek bude vruće.

Polugola došla da natoči gorivo na pumpi (FOTO)

Moramo priznati da poznata manekenka zaista ima telo koje je šteta da ne “podeli” sa celim svetom. Ako ste se ponadali da ćete se malo rashladiti, s obzirom da leto polako prolazi, znajte da će vam zbog ovih fotografija proključati krv u venama.

Ako vas je ova fotografija naterala da ispuštate “paru” kroz uši, onda se zapitajte da li ste spremni za sledeću i da li će vaše srce moći da izdrži toliko uzbuđenja koliko je Ana Braga bila spremna da vam priušti.

Ne opuštajte se, ovo je samo zagrevanje.

Toliko toga još ima da se pokaže i otkrije, samo budite sigurni da to možete da podnesete. Ako ne, idite se malo rashladite, pa se vratite da pogledate ostale fotografije.

Nakon ovoga, sigurni smo da je vredelo da rizikujete sopstveno zdravlje, jer se ovakva lepota od koje sve “gori” ne viđa svaki dan. Pogotovu što je bila voljna da sa nama opet podeli ono što joj je majka priroda podarila.

I naravno da smo najslađe ostavili za kraj, jer ko je uspeo da “preživi” prethodne fotografije, svakako da je zaslužio da vidi kako telo ove čuvene brazilske manekenke izgleda kad objektiv priđe bliže.

OK, možda vam deluje kao nestvaran ugao fotografisanja ovo na plaži. Šta onda da kažemo za nedavni “paparaco” na pomenutoj benzinskoj pumpi:


Verujemo da vam je za danas bilo i previše fotografija od kojih srce može da stane, ali ovakvu prirodnu lepotu je šteta da propustite.

loading...