Ispovijest: Imala sam seks sa šefom u javnoj garaži prije sastanka

eć godinu dana radim u jednoj firmi u Zagrebu, prvo kao asistentica, a vrlo brzo napredovala sam do voditeljice projekata. Iako su kolege bile duže od mene u firmi, na kraju je šef upravo mene promovirao na novo radno mjesto, ne trebam ni spominjati koliko su svi bili ljubomorni na to.

Ali šef je dobro znao tko ostaje duže i tko stvarno radi, a tko zabušava i trača po kavama. Da se vratim malo na šefa – on je u srednjim 30-tim godinama, uspješan u poslu, ne mogu reći da mi se nije svidio još od prvog dana, ali nažalost – bio je oženjen. Naravno, to me nije spriječilo da mi tu i tamo ne odlutaju misli tamo gdje možda ne bi smjele.

Ne mogu reći da je bio ženskaroš, uvijek je bio korektan i nije bilo neprimjerenih izjava, ali nije da sam jednom skužila kako bi mi usput odmjerio guzu ili noge kad bi obukla suknjicu ili nešto uže. Naravno da meni vrag nije dao mira i nekako sam spontano sve više i više provocirala i oblačila minice.

S novom pozicijom na poslu uslijedili su sve češći poslovni sastanci sa šefom, večere sa poslovnim partnerima i slično. Posao je rastao, sastanaka je bilo sve više, a mi smo se jako dobro slagali, povezao bi me usput i nekoliko puta do stana. Par puta popila bi koju čašu vina i kad bi došla u stan nakon toga misli su mi znale opasno odlutati prema tom ‘zabranjenom voću’. Da, maštala sam o tome već otvoreno, neću lagati.

Jednog jutra probudila sam se u nekom neobičnom raspoloženju, popila sam kavu i otišla pod tuš, a u mislima mi se opet pojavio šef. Obukla sam omiljenu minicu i s osmijehom otišla na posao.

Danas smo imali važan sastanak u jednoj firmi. Nakon pauze šef me pozvao u svoj ured, pripremili smo papire, ja sam stavila crveni ruž i bili smo spremni uzeti im lovu. ‘Nešto je drugačije na tebi danas, ali ne mogu skužiti šta’ – rekao je šef sa osmijehom. Ja sam se samo nasmijala…

Uputili smo se na sastanak u jednu poznatu poslovnu zgradu u Zagrebu. Nije bilo mjesta baš previše pa smo se spustili u garažu skroz na 3. razinu. Da sam išla sama ne bi mi baš bilo ugodno jer je bilo dosta mračno… Parkirao je auto, nastala je neka neobična tišina od par sekundi. A ja sam valjda još od jutra čekala samo to. Nisam znala šta bi rekla pa sam ispalila – ‘Jesi povukao ručnu’ i kao krenula rukom prema njoj, a na kraju sam stavila ruku na njegove hlače. Nije baš ništa rekao, a meni je to bio znak za nastavak. Prešla sam još nekoliko puta rukom po njemu, a onda sam mu u sekundi raskopčala hlače, nagnula se prema njemu i stavila ga u usta.

Bio je gladak i iz sekunde u sekundi sve veći, očito je da mu se svidjela ova igra. Pomazila sam ga još par puta, a onda sam ustala, okrenula se prema njemu i opkoračila ga. Znala sam da nemamo puno vremena, bilo je još možda 5-10 minuta do sastanka. Od ranog jutra sam već bila poprilično napaljena tako da mi nije trebao nikakav poticaj – pomaknula sam gaćice u stranu i sjela na njega. Brzo i žestoko sam se nabijala na njega, on mi je raskopčao košulju u ljubio grudi… Nije to dugo potrajalo a ja sam već bila na vrhuncu. Žestoko sam počela svršavati, a u tom trenutku on me je snažno zagrlio i osjetila sam kako svršava u mene.

Nije da sam to baš očekivala, pogotovo jer ne pijem već neko vrijeme pilule, ali sreća pa mi nisu plodni dani inače bi bilo veselo. Brzo smo se obukli, obrisali i odjurili na sastanak. ‘Pa niste morali baš trčati’ – rekli su nam naši domaćini čim smo ušli, mi smo se samo pogledali sa osmijehom.

Trebam li reći da smo sastanak odradili vrhunski? Ubrzo je uslijedilo sve više i više sastanaka i putovanja, a ja sam ubrzo dobila povišicu. Zasluženo, naravno!

Foto: pixabay

loading...